Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

1. Κάθε μαθητής οφείλει να παρακολουθεί ανελλιπώς τα μαθήματα σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα και να μελετά την ύλη που διδάσκεται.
2. Κάθε μαθητής οφείλει να λύνει τις ασκήσεις και να κάνει τις εργασίες που κάθε φορά ορίζονται από τον καθηγητή του και να τηρεί με επιμέλεια τα τετράδιά του.
3. Οι μαθητές υποχρεώνονται να παίρνουν μέρος στα test και διαγωνίσματα του φροντιστηρίου καθώς και στα έκτακτα μαθήματα.
4. Σε περίπτωση απουσίας του μαθητή , ενημερώνονται άμεσα οι γονείς-κηδεμόνες

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1. Το σχολείο μας δίνει μεγάλη σημασία στην επικοινωνία και συνεργασία με τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών. Για τον λόγο αυτό υπάρχει τακτική επικοινωνία και συνεργασια με τους γονείς-κηδεμόνες μέσω προσωπικών συναντήσεων και αποστολή ενημερωτικών επιστολών.
2. Εκτός από τις τακτικές συναντήσεις και όποτε θεωρείται αναγκαίο, γίνονται έκτακτες συναντήσεις με τη Δνση του σχολείου , ώστε με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια να ενημερωθούν οι γονείς για την επίδοση και τα προβλήματα των παιδιών τους , υποδεικνύοντας παράλληλα τρόπους και μεθόδους επίλυσής τους.
3. Μέσω της γραμματείας μας, που λειτουργεί καθημερινά, οι γονείς-κηδεμόνες μπορούν να ενημερώνονται για θέματα του σχολείου καθώς και να αναφέρουν τυχόν προβλήματα . Η Δ/νση θα επικοινωνεί άμεσα μαζί τους.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
1. Οι μαθητές οφείλουν να προσέρχονται στο μάθημα εγκαίρως , σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμά τους.
2. Η πρεσέλευση των μαθητών πρέπει να γίνεται με απόλυτη ησυχία, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες 3.00-5.00μ.μ
3. Απαγορεύεται η παραμονή των μαθητών στις σκάλες του κτιρίου
4. Στη διάρκεια του μαθήματος απαγορεύεται αυστηρά ,να είναι ανοικτά τα κινητά τηλέφωνα , καθώς και να έχουν οι μαθητές στην αίθουσα τρόφιμα ή αναψυκτικά
5. Το σχολείο διατηρεί το δικαίωμα να βγάλει από την αίθουσα διδασκαλίας ή και να αποβάλλει οριστικά μαθητή που εμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή του μαθήματος

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

1. Τα δίδακτρα είναι καθορισμένα σύμφωνα με τις αποφάσεις των αρμοδίων αρχών και αφορούν όλη τη σχολική χρονιά.
2. Κατά την πληρωμή είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας που εκδίδεται κατά την εγγραφή του μαθητή
3. Τα δίδακτρα καταβάλλονται μέχρι την 3η ημέρα κάθε μήνα .
4. Η έγκαιρη καταβολή των διδάκτρων είναι αναγκαία ώστε να συνεχίζεται η ομαλή λειουργία του σχολείου .